panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Årsplanering för företaget

Det är inte alls ovanligt att man planerar för ett år framåt i ett företag. Det kan vara semestrar och annat som i god tid behöver planeras in för att få sin verksamhet att fungera. Årsplanering för företaget kan naturligtvis se olika ut från företag till företag. Men det är viktigt så att har koll på vad som komma skall.

Whiteboard är något som finns på många företag och kanske framförallt i någon konferensrum. Nu kan du hitta kalendrar i Whiteboard och för hela året vilket gör det enkelt att skriva in vad som är på gång och vilka veckor som personalen ska ha sin semester. Klicka dig vidare för att se utbudet hos Kalenderkungen. Beställ hem det som ni har behov av på just ert företag. Passa även på att beställa hem kalendrar till de anställda.

Hur ni väljer att planera på ert företag kan se väldigt olika ut då mycket beror på vilken typ av verksamhet man har. Vissa kanske stänger helt under en månad under sommaren och alla på företaget har sin semester då. Andra kanske har full verksamhet året om och en del har sin semestrar sent ett år och tidiga nästkommande år. Det kan vara så att man kan välja precis de veckor som man önskar men också att man får anpassa sig efter andra i företaget.