panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Få massage på din arbetsplats

Som företag är det viktigt att se till så att personalen trivs och mår bra. Arbetsmiljön behöver vara bra och kollegor ska trivas tillsammans. Det finns flera saker ni som företag kan göra för att höja trivseln. Låt oss gå igenom några sådana detaljer som brukar vara uppskattade.

För att vi som människor ska kunna göra ett bra jobb och jobba hårt under dagarna behöver vi raster och pauser. Det är mentalt jobbigt och svårt att jobba längre perioder utan rast. Ett bra tips är att erbjuda personalen massage lite då och då under året. Det hjälper till att mjuka upp trötta kroppar och ge avslappning när det är som mest behövligt. Läs mer här om det låter som en intressant idé.

Teambuilding är A och O

Om ni vill ha ett mer sammansvetsat team på arbetsplatsen är det en god idé med teambuilding ett par gånger om året, gärna oftare om det går. Det hjälper till att föra kollegor närmare varandra och en chans för dem att bli bekanta utanför jobbet. Det kan vara allt från middagar till femkamp. Eller varför inte en resa någonstans där ni kan passa på att varva jobb med nöje?