panelarrow

Företag, Personal och enkät

Allt för företag och personal

Planera för en affärsresa och boka flyg

Efter en lång period utan affärsresor börjar det äntligen se lite ljusare ut. Därför kan du nu börja planlägga dina kommande affärsresor. För att ditt företag ska spara pengar, kan du med fördel boka dina biljetter redan nu. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir biljetten.

Innan du bokar din flygbiljett

Något att tänka på innan du fullför köpet, är att du bokar en biljett som passar ditt behov. Det är många gånger lätt att boka den första bästa, med billigaste pris. Men det är inte alltid det smartaste valet, det kan blir dyrt om du senare vill ändra den.

Det betyder att, om du ska på en affärsresa som du med säkerhet vet kommer att bli av, då kan du välja en billigare biljett. Däremot, ska du på ett möte som du är osäker på om det blir av eller inte, välj då en businessbiljett som är återbetalningsbar. Oavsett biljettyp eller flygsällskap, ta nätet till hjälp för att hitta flygbiljetten till din nästa affärsresa.

På flygplatsen

Tänk på att vara ute i god tid och att du är uppdaterad på vilka regler som gäller i säkerhetskontrollen, de kan ha ändrats sedan sist du var ute och flög. Har du sen lite tid över kan du besöka en av flygplatsloungerna.